Op zoek naar originele activiteiten voor een teambuilding?

U kunt bij ons terecht voor:

- Relax & Happinez

Ben je op zoek naar een leuke workshop om je team te ontstressen? Beleef uitzonderlijke smaakmomenten waar al uw zintuigen van zullen ontwaken gecombineerd met yoga- en relaxatiemomenten. Samen koken verandert een groep in een team. Je werkt aan een gemeenschappelijk doel, gezonde voeding en ontspanning.

- Een doe- fietstocht

Je bent - minstens een beetje - sportief en je wilt de stad en haar prachtige groene omgeving wel eens op een andere, actieve manier ontdekken? Deze fietstocht combineren we met actieve teambuildingspelletjes. Plezier, creativiteit en samenwerking spelen een centrale rol.

- Make-over

Tijdens deze make-up workshop leer je hoe je het mooiste bij jezelf naar boven kunt halen en je mindere punten kunt camoufleren. We leren je stap-voor-stap de basisprincipes om een dagelijkse maquillage aan te brengen bij jezelf, in de kleuren die bij je passen. Als make-up artieste leer ik je de voornaamste technieken en vaardigheden om tot een perfecte look te komen en dit op een snelle en eenvoudige make-up routine. Met stralend resultaat!

Prijzen op aanvraag

Ruime charmante woning voor 16 personen te Pervijze