Op zoek naar originele activiteiten voor een teambuilding?

Teambuilding zorgt voor een belangrijk element in de opbouw van een goede bedrijfssfeer met als doel van deze activiteite de onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen. Wij verzorgen uw teambuilding voor zowel vrouwen als mannen.

Teambuilding werkt en is niet meer weg te denken in de huidige bedrijfswereld!

U kunt bij ons terecht voor:

- Relax & Happinez

Ben je op zoek naar een leuke workshop om je team te ontstressen? Beleef uitzonderlijke smaakmomenten waar al uw zintuigen van zullen ontwaken gecombineerd met yoga & relaxatie momenten. Samen koken verandert een groep in een team. Je werkt aan een gemeenschappelijk doel, gezonde voeding en ontspanning.

- Een doe- fietstocht

Je bent - minstens een beetje - sportief en je wilt de stad en haar prachtige groene omgeving wel eens op een andere, actieve manier ontdekken? Deze fietstocht combineren we met actieve teambuildingspelletjes. Plezier, creativiteit en samenwerking spelen een centrale rol.

- Highland games

Het zal zaak zijn om tijdens het paalwerpen, touwtrekken, nagelen, zakspringen en hamerslingeren de funny vibes te bewaken want zowel het individu als het team belooft danig door elkaar geschud te worden. Iedereen speelt namelijk tegen en met iedereen. Dit is dan ook een uitstekend concept om aan de groepsdynamiek te werken.

- Make-over

Tijdens deze make-up workshop leer je hoe je het mooiste bij jezelf naar boven kunt halen en je mindere punten kunt camoufleren. We leren je stap-voor-stap de basisprincipes om een dagelijkse maquillage aan te brengen bij jezelf, in de kleuren die bij je passen. Als make-up artieste leer ik je de voornaamste technieken en vaardigheden om tot een perfecte look te komen en dit op een snelle en eenvoudige make-up routine. Met stralend resultaat!

Prijzen op aanvraag

Luxueuze charmante woning voor 14 personen te Pervijze